Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2009. február 28., szombat

Jelentés a kádból

Éppen esti pancsimat tartom, és közben fennhangon diktálom anyának, mit írjon a kedves pajtikáknak. Meggyógultam, de pelus azóta is nagyon ritkán kerül a fenekemre, mert egyre jobban jelzem mikor is kell pisilni. Éjjel néha türelmesebbenkéne verni anya fejét hogy felébredjen a bepisilés előtt, de ez a hiba még csak egyszer csúszott be. Nappal még több a hiba, de ma délután már egy sem volt. Mindenki látja ha épp pisilnem kell. Ügyesednek ők is, és én is. Figyelni kell hogy elég melegben legyen a popsim így, mert a vastag pelus hiánya az első napokban vezetett némi felfázáshoz. Azóta gyapjúbugyókat kapok, amikből nem ártana ha anya kötne még párat.
Több időt töltünk itthon anyával mostanában, de azért így sem unatkozunk, hol vendég jön, hol mi megyünk, hol a városban sétálunk, hol sütünk, hol varrunk. Sok sok érdekesség.
Most zárom soraimat, mert jött apa, hogy kivegyen a kádból, sé kukucst szeretnék még vele játszani.
Szép álmokat mindenkinek!

Fagyit kértem....

...banánt kaptam

3 megjegyzés:

Boti írta...

Örülünk, hogy jobban vagy. És ha a szemünk nem csal, te már egyedül ácsingózol?! Ha így van, akkor nosza rajta, és sétálj el hozzánk, mert sokszor emlegetlek ám.
üdv: Boti pajtid

Mazsola01 írta...

Én is azon lepődtem meg, hogy egyedül áll Olivér? Hát erről miért nem számoltál be? :))

(Nem kaptam választ az e-mailemre :( ,kérhetném újra az e-mailt, a citromail szokott ilyet csinálni...)

Unknown írta...

Hét a szemfüles barátaim észreveszik az álldogálásomat:D nem kell erről beszámolni:D. Amúgy jó móka, és már néha elmerengek hogy is lehene ezzel kicsit többet kezeni, mert állásból olyan macerás lemenni négykézlábra... de nem tudom mit is tehetnék még az előrejutásért:D