Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2009. február 12., csütörtök

Különös éjszaka volt

Tegnap nagyon rosszkedvű napom volt, és anya szerint kora délutántól lázas voltam, de Pesten voltunk egy teázóban,így biztosat nem tudunk mondani. Sokat aludta, és ciciztem. Este sem lett jobb a kedvem, nagyon fájt a pocim, és magas lázam volt. A fürcsizés jól esett egy darabig, aztán megint anyához vágytam. Kivett, megtörölgetett, de nem öltöztetett, hogy ne nyúzzon, meg hogy hűljek. Kicsit késöbb a nedves törölközőt lecserélte egy rugira. Se bsdyt, de pelust nem adott alá. Elszenderedtem. Amikor felébredtem megint sírva háromnegyed óra múlva, ráültettek a bilire, beelepisiltem, kaptam pocak nyugtatásak egy kis aktívszenes vizet, ami azonnal hatott, és visszaaludtam. Ezt még párszor eljátszottam, lejebb ment a lázam, és anyáék is nyugovóra tértek. Éjjel kétszer ébredtem, bilibe pisi, bújás anyához, alvás tovább. Reggel jókedvűen, száraz popóval ébredtem. Azóta is pelenkátlan vagyok. Kétszer már tökéletesen időzítettük azóta is a bilit, a harmadikat nem találtuk el, de ez kell hogy még ne bízzuk el magunkat.   



Végül egy kép, anya legújabb alkotásáról, benne egy boldogan mutogató énnel:



IMG_2911.JPG



UI.: talpmasszázsról, és aktívszénről anya készül részletes beszémolókat írni, egy kis időt kér, mert infógyűjtésben van.






9 megjegyzés:

Mazsola01 írta...

Ez az erszény nagyon szép!
Olivér jobban van?

Mazsola01 írta...

Bekukk majd hozzám :)
http://mazsola01.freeblog.hu/archives/2009/02/21/Hordozo/

Great írta...

szia! csak megtalaltalak:) vagyis Te engem. gratulalok Oliverhez, es mindenhez,amivel foglalkozol.elkepeszto. nekem is szuksegem lenne egy mei tai-ra;)
varrnal nekem egyet?:)kuldjek mailt,vagy van oldalad,ahol megtekintheto milyeneket keszitesz? marmint a szine miatt:) elore is koszi:)

cucka írta...

Novégre, én is rádakadtam! :)))És izibe össze is állt a kép, hogy Te varrtad a Mazsoláék hordozóját is, ugye?! :)
Esetleg lehetek pofátlan és megkérdezhetem a véleményed a Mei tairól, valamint azt is kérdezném, hogy rendelésre varrsz-e? Mert éppen MT vásárlási és feltérképezési lázban égek... :)))) Előre is köszönöm a segítséged! :)
(Jövök máskor is, ha nem baj...)

Unknown írta...

szia Cucka!
Mi nagyon szeretjük az MT-nket, mert könnyen felvehető benne a baba, akár hátra, akár előre. Amióta az elsőt megvarrtam az elsőt, szinte csak azt használjuk. Itthon, útközben mindenhol. A zsebeshordozót nyárra ajánlom, sok cuccal az elég kényelmetlen, viszont ha egy plucsi elég mindkettőtökre, rövid útra, lépcsőházazásra az a legjobb,mert azt tényleg 1 perc magadra tenni, és már indulhatsz is.
Bármit szívesen varrok Neked is, és akár másnak is:D Jobb lenne ha írnál egy emailt, mert így kommentekben nehéz számon tartani a megrendeléseket:D. Nem terveztem ilyen nagy mennyiséget készíteni, de úgy tűnik igény van rá, nekem meg belefér a kapacitásomba, meg a lelkesedésembe, szóval kérekszépen egy emilt, hogy milyen az álom MT-d?:D

Melus írta...

istenem de szép baba:)
örülök h odataláltál közénk az ajisba:)

Melus írta...

meg lehet nyerni a gombokat:)
ne izgulj különben mást én sem értem lopikáltam az előző bejegyzésekből h miről lehet szó:D:)
me nem értek nem magyarul:D

Névtelen írta...

Elöször is, hogy van Olivér???
Másodszor írtam e-mailt, nem kaptad meg? :S

Unknown írta...

Szia Maszola, én írtam neked egy emiledre választ, arra, ahol leírod milyen kendőket szeretnél. Ha nem kaptad meg elküldöm megint, de én arra már nem kaptam választ...:( valahol egy emil tuti kering az éterben...
Olivér már remekül van, épp ül a kádban:D, és matat egy centit, amit a varrógép mellől csencselt le:D