2009. március 22., vasárnap

Szóbeszéd

Folyamatosan mondom a magamét.
A szókincsem is fejlődik, szépen lassan, mókásan.
Az első szó a BAPP volt, illetve BAPP-BAPP, ezzel mutatok mindent ami érdekes, amerre menni akarok, amit meg akarok kapni, jelzem ha meghallom hogy ugat a kutya, mindent. Ez a szó kb 3 hónapja szerepel a szókincsemben, és apa megy anya épp most sopánkodik, hogy nem írták fel mikor kezdődött a bappkorszak. Talán karácsony előtt egy picivel.
Most bővült a szókincs: BILLA- BILLA-BILLA. Ezt folyamatosan mondom, és a fejemet is billentgetem közben, jobbra balra.
Új szokásom még a fesztiválozás. Ilyenkor teljesen bepörgök, és általában valami baleset szokott véget vetni a féktelen jókedvemnek.
Van két (h)arci sérülésem is, amit ilyen akciómnak köszönhetek.
Új szokásként mondhatom még el, hogy szeretek pakolni. Mostmár nem csak kifele, hanem előfordul, hogy befele. Pl papírfecnit anya papucába. Kicsikockát a szekrényembe.
Könyvszerelmes lettem. Mostanában anya kezében is minden nap látok könyvet, és én meg serényen utánozom. A fürdőkádban is szívesen olvasgatok(ez nem anyától láttam), azaz olvasgatnék, ha anyáék nem vennék el mindig a kedvenc tratkoros könyvemet. Csak a gumi micimackót kapom meg ilyenkor, és azt már unom.
Járásügyileg nem igazán vagyok nyiott még az új közlekedési lehetőségre. Álldogállok, bármilyen pozíícióban felállok, kapaszkodva megyek is, de ha a kapaszkodó elfogy jobbnak látom, és gyorsabbnak kéttérdre ereszkedni.

1 megjegyzés:

Mazsola01 írta...

Bapp és Billa :D Olyan muris szavakat alkotnak a picik :)
Anyának üzenem, hogy szerezzen be a Micimackós könyvön kívül másik fürdős könyvet, akkor lehetne felváltva nézegetni! ;)