Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2009. június 11., csütörtök

Nyár van nyár!!!

Pajtikák nincs idő blogolni, gép előtt ülni, annyi, annyi más tennivaló van. Volt gyereknap, elsőáldozás, koncert, hajvágás, utazgatás ide oda, családi összejövetel, és sok sok bohóckodás.
Tetszik ami mostanában van körülöttem, sose unatkozom, mindig megyünk valamerre, ültetünk valamit, szétszedünk összerakunk, varrunk kipróbálunk, kijavítunk átrendezünk.... mi is van még?
Any néha fáradt, pedig egy szava sem lehet, mert éjjel hagyom aludni, és naközben is tervezhetően 10től délig bedobom a szunyát. Majdnem elfelejtettem mondani, hogy volt bucsu is, amit elmosott a z eső. Még szerencse, hogy az egyházközség előtte levő este tartot hatalmas bulit, amin remek idő és sok gyerek volt. Este kilencig rohangáltam közöttük.
Képekben pedig megosztom veletek a két gyereknapi ajándékomat: a nemezelt rétlabdát anyáéktól, a homokozósautót pedig nagyiéktól kaptam.


És végül a legújabb hordozókendőm egy kis részlete, majd hamarosan lesz használat közven is kép.

2 megjegyzés:

Boti írta...

Namármost, akinek ilyen klassz homokozós autója van, annak igenis szüksége van az udvari homokozóra! Olivérapu, nagypapi, tessék lépni az ügyben.
Azért a nagy rohanásban is szívesen olvasnánk ám rövidke beszámolókat is!!!
üdv: Boti

Bea írta...

Nagyon édes vagy a képeken!