Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. július 15., kedd

Visszapillantások

Eléggé sokminden történik velem még most is, annak ellenére, hogy néha napogik nem írok nektek semmit. De valahogy mindig találunk más elfoglaltságot. De most kicsit bepótolom amik kimaradtak, és nagyon jók voltak.
Péntek: Könyvári Cimboratábor záróbuli
Isti részvevő, Gyula és Réka, meg Giz
i néni szervezők voltak. Így ott volt a helyünka záró zsíroskenyérpartin, bár azt mi nem ettünk. A bulin, a kenyéren kívül volt még sok-sok ének, pl babszemjankóról, az nagyon tettszett anyának, volt bohóc, lufi, és zsákbanyúl 50ftéért. A legmókásabb a zsákbanyúl volt, mert minden családtagomból előhozta a gyereket. Miután a kedves nagyok (anya, Kata, Nagymama) megideológizálták a dolgot úgy, hogy ezzel a pénzell is a könyvtárat támogatják, hatalmas vásárlásba kezdtek. Nagyon jó móka volt. Isti még a végén se tudta mit ne húzzon, hogy ne egy sereg kinderfigura legyen benne:D, és ha netán mégsem azt húzott, akkoris csupa lányos dolog került elő az újságpapírból, úgyhogy még el is ajándákoztunk egy csomó csecsebecsét. Persze azért nem mindent.






Volt itt Attila is, mókáztunk az udvaron, készült fotó is, amit meg is mutatok nektek, mert a tőlük kapott csini ruha volt rajtam, amin szép hajók vannak.
Ja és remek fürdőzést is csaptam vele.


Voltunk szombaton Abdán is, de az egy következő bejegyzés lesz, hogy ez ne legyen olyan hosszú.

Nincsenek megjegyzések: