Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. március 18., kedd

Egy felvonás vége és egy másik kezdete

Sziasztok külvilágiak, én is itt vagyok! Március 13.án hajnalban elkezdtem kibújni, majd 14-én 06:25-kor doktorbácsik segítségével kibújtattak anya hasából. A tevezett utat sajna kinőttem...
Ma már itthon vagyunk. Sok sok mesélnivalóm lenne, de még nem állunk készen a nagy mesemondásra, tények hegye kering emlékeinkben, lelkünkben, meg mindenütt, bár leginkább anyában, aki igyekszik a lehetőségekhez képest remekül állni a sarat. Megígérem, hogy a részleteket is kifejtem amint lehetőség adódik, egyenlőre a napirend felállításán dolgozunk, ami az én tervem, meg anyáék tervének valamilyen formában történő összeboronálsának kéne lennie. Egyelőre csak az enyémnek jut benne hely, anyék meg alkalmazkodnak. Most még megosztok veletek pár bájos képet magamról, aztán pihenek, mert van mit kipihenni....

6 megjegyzés:

Cuknam írta...

Gyönyörűek vagytok még mindig. :)
Béci is szeretné tiszteletét tenni Nálatok, és érdeklődünk, hogy hétvégén szabad-e mennünk hozzátok valamelyik nap, vagy várjunk pár hetet?
Sok puszi nektek! Növekedjetek és pihenjetek sokat!

Anda és Béci

Névtelen írta...

végre egy bejegyzés! ;) Már vártam nagyon még akkor is, ha tudok mindent... :)
Vigyázzatok magatokra, aztán valamikor visszük az "ajándékot"!
Ha meg segítség kell bármiben, kiabáljatok, segítünk. :)

Puszi

Boti írta...

Igazán daliás méretekkel dicsekedhetsz barátom! Cseppet se izgasd magadat holmi napirend felett, oldják csak meg a szülők ezt az alkalmazkodósdit :) Ez a dolguk :)
üdv: Boti

Unknown írta...

Köszönjük a türelet, és a sok gyors hozzászólást! Hétvégén nyugodtan lehet mindket látogatni, de nagy vendévárást nem igérünk, csak örülünk mindenkinek, és biztosítom, hogy gyönyörködhet bennem akárki.

Névtelen írta...

Na, végre láthatlak Pajtikám! Nagyon csinos fiatalember vagy ám!
Pacsi,
Áron

Nóri írta...

és mi még nem is gratuláltunk :(
Gratulálunk Olivér neked, anyának és "Gergő bácsi" apának is :)!

Nóri, Tama és Vili (Vitya család)