Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. április 24., csütörtök

Élmények

Tegnap, és ma szite egész nap kettesben vagyunk anyával, ennek vannak szépségei, és hátrányai. A napirend sokkal jobban tartható, mert nem akarok folyton kézben lenni, mert érzékelem, hogy akkor végig anya kezét terhelném, aki egyébként sem hagyja ezt. Kemény szigorral, néha hagy ordítani is, és én meg kitartóan ordítok is:P.
Éjjel szigorú ágyban alvás van, reggel hat után viszont fekveszopizás a nagyágyban, és után ott alhatok. A nap további részében, igyekeznek vagy a hordozómban, vagy az ágyikómban tartani. Ez általában menni is szokott, csak este a fürcsi előtt megyek fel nagybácsikámhoz meséthallgatni. Addig anyék vacsiznak, előkészítik a másnapi ennivalókat, és kicsit rendbekapják a káoszt. Aztán jön a kényesztetés áradat. Kezdve az imádnivaló csupaszkodással fürcsi előtt, tornpa maszírozgatás anyával. Aztán a forró fürdőzés apával, majd az öltözködés, amit utálok ismét anyával. Ha vendég érkezik, akkor a szereposztás változhat, de a sorrend sosoe szokott.
Aztán ha kész a szertartás, következik az összebujós, ráérős szopi anyával.Ha elaludtam, akkor még amíg apa nem akar aludni, addig ott lehetek általban velük, és utána apa tesz a helyemre, mielőtt lefeküdne. Ilyenkor általában 3ig alszom, és ez anya legtöbbet pihenős időszaka is. A három órási szoptatás amennyire lehet a törelmesen jóllakatós, mélyen elaltatós típus, hogy utána egy nyekkenés nélkül maradjak az ágyamban, és anya alhasson tovább, egészen 6ig.
Napközben átlagosan 3 óránként eszem, egészen baráti vagyok anyával, mert azért valljuk be a nepirend neki kell a rajtam kívüleső programok eltervezéséhez, nem nekem, mert én egész nap csak cicin lennék, mint pl most is, amirok anya már 4-szer felhúzta nekem a méhecskéket, cumiztam a vizilovas csodacumimmal, és jelenleg ordítok, ki tudja miért....Aztán egyszercsak elalszom majd.... Persze ha anya kivenne, akkor csend lenne, de eddig végig ott voltam, szóval nem érheti szó a ház elejét.

3 megjegyzés:

Boti írta...

Még néhány centi, no meg deka és kinövöd a kádadat. Aztán jöhet a nagykád :) Az az igazi móka! Napirended is van? Nagymenő vagy barátom :)Jó méhecskekergetést!
Boti

Ildi írta...

Nagyon szép a méhecskéd. És kitől kaptad ezt jó ki játékot? Múlt héten még nem volt ilyened.

Unknown írta...

Volt mult héten is, csak nem mindig van felakasztva az ágy fülé, csak amikor hallgatom. Amúgy Nagyiéktól kaptam, és azt mondták, hogy a nyuszi hagyta itt nekem.