Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. április 9., szerda

Mese mese meskete...

Ma is jelentkezem, egy kimerítő hasfájós éjszaka után, kezd rendezősni a helyzet, bár fél tizes eszegetés óta még nem alszom, és kicsit küszködök meg nyögdécselek, de elmúlt a telitorokból történő ordibálás. Anyának már ez is nagy megkönnyebbülés, és bízunk benne, hogy lassan ezek az enyhébb problémák is teljesen megszűnnek.(most talán elaludtam)
Tegnap nagyon mozgalmas napom volt, délelőtt anyával és nagymamával elmentünk bevásárolni, és méreckedni is készültünk, de azt nem sikerült elintézni, mert amikor előszőr mentünk rengetegen volta, és amikor a Spárban végeztünk, akkor a doktornéni akkor már a postán volt sajnos. De azért nem estünk kétségbe, minden rendben van velem, elmúltam 4kg az itthoni konyhamérleg tanulsága szerint, és igazán életrevaló csemete vagyok. A pöttyök is szépen kezdenek múlni. A legújabb apró probléma hogy a jobb szemem kicsit csipásabb a kelleténél, de arra kaptam kamillateás lemosást, és biztos segít majd a dolgon.
Kaptam két remek sapkát is anyától, ami már rámfért, és rá kellett jönnöm, hogy nagyon szeretnék sok színes mókás kényelmes sapkát, mert nagyon jól kiemelik a csini pofimat:).

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

én szívesen beállnék a sorba!!! ;)

Puszi Ildi

Unknown írta...

Egy estét nálunk töltesz, és lehetőséget kapsz:)

Boti írta...

Ahogy elnézem, azért nem épp a fürdés a kedvenc programod! Múló pocifájást neked!
üdv: Boti

Unknown írta...

Lehet hogy a képeken nem úgy tűnik, de második kedvenc elfoglaltságom a fürcsizés. Szeretek csobogni a jó meleg vizecskében, meg jó előtte csupaszkodni egy kicsit. Szóval kár hogy a képeken ez nem látszik, bár be kell valljam, a mosolygást még gyakorolnom kell, de igyekszem párat majd fürcsizés közben is produkálni, anyáék meg ha ügyesek, le is tudják fotózni.