Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. április 16., szerda

Zsákos Frodó

Új szokás ütötte fel a fejét a házunk táján. Anya tovább bővítette az éjszakák és a nappalok közötti különbségek listáját. Eddig csak sötétebb volt, fürödtem előtte, nagyobb pelust kaptam, mind a két ciciből szopizhattam, persze csak ha szorgosan sozizatam, és....és....asszem ennyi. Volt eddig: Tegnap óta, hálózsákot kaptam, és abban csupasz lábbal kepeszthetek, ami nagyon fincsi. Anya abban reménykedik, hogy így én is egyre több különbséget fogok tenni a napnak eme két nagyon elkülönülő szakasza között. Nem szegtem kedvét ma éjjel, csak egyszer keltem fel 3 körül, és békésen vissza is aludtam mikután megkaptam a cumimat.
Ma kettesben vagyunk csak anya, meg én. Sokat szeretnék szopizni, és összebújva melegedni vele. Remélem ő is belemegy majd, bár rengeteg a vasalásra váró kisruhám, meg pelusom.
Anya fejben már a vasárnapi grillezésre készül, amit már igazán nagyon vár, reméljük jó időnk lesz, és sokan itt tudnak lenni azok közül, akik fontosak nekünk.
Most hirtelen nem tudom mit írjak még, úgyhogy elbúcsúzom, pihizek egy kicsit, anya meg fogyasztja a vasalnivalókat.

2 megjegyzés:

Boti írta...

Jó is az a zsák! Nekem is van kicsi korom óta. És szeretem! Viseld egészséggel!
Boti

Cuknam írta...

Sziasztok! Nagyon tündéri ez a legújabb szerzeményed!
Vasárnap, ha nem jön közbe semmi, mi is el tudunk menni hozzátok, mert csak este 6 körül fogunk nyitni. De addig még úgyis találkozunk-legközelebb holnap!

Puszik!
Anda