Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. április 22., kedd

ZuZu-Manó kalandjai

Félreértések elkerülése végett, előszőr is tisztázni szeretném, hogy ZuZu-Manó én volnék, és így csakis az én anyukám szólíthat, leginkább csak azért, mert csak ő tudja ezt úgy igazán jólhangzóan mondani.
Sokminden van mostanában. Leginkább az, hogy rengeteget pisilek kakilok, és nem akarok a saját ágyamban aluni. Sokkal jobb anyáékkal. Ha ők együtt alhatnak, nem tudom engem miért akarnak kipaterolni onnan az ő jó meleg vackukból. A cici még mindig nagy pajtásom, és egyre rutinosabban bánok vele.
A legnagyobb esemény azonban a vasárnapi sütögetés volt, aholis mivel anya fotózott, én aludtam, apa meg sütögetett, nem igazán készült sok kép, de ami mégis, abból mutatok nektek majd ízelítőt.
A kajáknak nagyon finom volt az illatuk, bár a cukkini és padlizsán rendszerint odaétgett. A pulyka azonban mind egy szálig elfogyott, és az almatortából sem maradt egy morzsa sem. Szóval az illata mindennek finom volt, és a tejcim sem volt elhanyagolható ízvilágú utána. A vendégek reméljük ugyanolyan jól érezték magukat anyáék társaságában, mint mi az övékében.

3 megjegyzés:

Ildi írta...

Igen, igen, mi is nagyon jól éreztük magunkat!!! :) Köszönjük!:)

Cuknam írta...

nagyon fincsi volt minden és köszönjük szépen hogy ott lehettünk és süttethettük a pocakunkat a kokszos de nagyon finom padlizsánok és a nem kokszos és szintén nagyon finom almatorta és muffin és midnenmásamitkifelejtettem társaságában. Szóval nagyon köszönjük!! :)

Pont.én írta...

Szia Olivér! Az Áron pajti blogján találtam rád, és szívesen olvasgatlak ez után is! (A Zsákos Frodó nagyon megfogott) Sok-sok tejcit kívánok!
Csenge