Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. július 29., kedd

Egy kellemes meglepetés


Áronpajti meglepett minket, és most mi fogunk meglepni pár kedves bloggert.
Botit, mert remek történeteik, és tapasztalataik gyakran dobják fel hétköznapjainkat, és Botiapunak köszönhetjük mi is a blogunkat. Anya az ő unszolása nélkül sose írt volna rólam ilyen kitartóan. (köszönjük nekik a játokon kívüli díjjat, nagyon nagyon jólesik anyunak)
Ildi-pótkeresztmami lenne a következő, dehát ő is megkata már a díjjat, mert valaki megelőzött, de aki megcsinája a saját esküvői meghívóját, és szerintem még rózsácskák is lesznek, az aztán igazi alkotó.
Következő díjjazottam, és igazából az első: nem más, mint Nixyke, a remek ajándék végett, amit nekem készített, és itt is üzenem neki, hogy én is készülök már.
Következő díjazottam Felföldi, aki hatalmas munkát vállalt a BOK megszervezésével, amin mi is résztvehettünk.
Gaztroblogok közé csapok, és adok egy díjjat Hobbifőzőcskének, mert ő volt az első blog, akinél remek vegarecepteket találtam, és azóta sem csalódtam soha. No meg az egyéb kezdeményezései, mint termékbemutatás is remek infókat rejt számomra.
A nap iróniáját pedig nem áshonnan, mint Bakka és Pepe kalandjaiból kaphatja meg a fanyar, őszinte humorra vágyó Szilda:), és talán még mások is.
Végül, de nem utolsó sorban Lindát említem meg, ahova anya, nap mint nap odabillant, hogy újabb érthetetlen, változatos életérzésekkel gazdagísa a napját.
Most hogy díjjaimet szétosztottam, megyek, és mindenkit figyelmeztetek, hogy lehet a dicsőség pezsgőjében fürdeni, aztán megfogni a munka végét, és továbbadni az éményt 5 újabb lelkes bloggernek, majd a díjjazottakat ugyanúgy a blogjukon elhelyezett kommenttel figyelmeztetni, hogy ajándék várja őket. Jó fürcsit mindenkinek, én a mai adagomon bőven túl vagyok, és már horpasztok az ágyikómban. Jó pihenést mindenkinek, de csak munka után:D

6 megjegyzés:

Ildi írta...

Köszönöm szépen, hogy engem is kiválasztottál!:) Jól esik tényleg az ilyen.

Nixyke írta...

Köszönöm, hogy engem is megemlítettél!

Daniella írta...

Köszönöm nagyon!!!

Névtelen írta...

óóóóh köszönöm, köszönöm.:)))))

Névtelen írta...

Ez édes volt :) Meg is látogatok mindenkit.
És örülök, hogy meglett a kendő.
Áronanyu

Kata írta...

Nagyon köszönöm, kedves, hogy rám is gondoltál! :o)