Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. szeptember 26., péntek

Új arcok

Képzeljétek, ma reggel anyuci olyan arcát mutatta felém, amit eddig még sose láttam. Karikák voltak a szeme alatt. Kicsit meg vagyunk fázva mindketten, és én éjjel valószínűleg ezért nem aludtam túl jól, és így nem hagytam őt sem. Azért jól elvagyunk ma itthon kettecskén. Apa jön majd, ma munkahelyi kiránduláson van. Remélem jól érzi magát.
Mi voltunk sétálni. Gyűjtögetjük az alapanyagokat anya meg az én közös kabátomhoz, amit hétvégén be is szeretne anya fejezni.
Növögetek. Sokat mosolygok, és annyi de annyi esemény van körülöttem, hogy nem tudom mindig mindet leírni. És anya annyit blogol, hogy én alig jutok a géphez.
Voltunk múlt héten Győrben, és megint játszottam Zsófival. Utána átmentünk Abdára, hol kedves régi ismerősökkel. Beültem egy hatalmas ember ölébe, amiről fotó is készült. Aztán játszottam a tükörképemmel, akit nagyon jópofa kiskrapeknek találtam, csak valahogy nem sikerült megfogni, és megpuszilni, és még megölelni sem hagyta magát. Valami hideg mindig közénk állt.
Az elmúlt időben beleszerettem a drótokba, és tűzön vízen át, megállíthatatlanul. Hogy hozzáférjek, még a kocsis ülésemből is kikeveredek a kedvéért. Ezt anyáék nem szeretik. Beszorultam már egy fotel alá is ezügyből. No az nagyon meglepett, de anya kimentett. Jöhetnek a képek.
Click to play Fotómese
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Make a Smilebox slideshow

3 megjegyzés:

Boti írta...

Hoppá, csak nem egyedül üldögélsz már barátom? Gratula, szép teljesítmény! És hát mászásra fel, a kábelekért mindent!
üdv: Boti

Boti írta...

Jobbulást is kívánunk a karikás szemű Olivér családnak :)
Botiék

Névtelen írta...

A tükrös kép egyszerűen haláli :)
Gyors jobbulást kívánnék én is a családnak!