Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. szeptember 28., vasárnap

Vigyázz, kész, CÉL!!!

Más nem így mondaná, tudom én, de az én kitartásom még csak eddig tart:)

5 megjegyzés:

Boti írta...

Hűha, Olivér! Csak kapkodom a fejemet, Anya nemkülönben. Nagyon ügyes vagy! Persze a mobiltelefonnál kevés érdekesebb dolog van a világon :) Maholnap már futásnak is eredsz!
Boti

Unknown írta...

Anya pont ma kapott ki az apukájától, hogy nem kapok elég mozgásteret. Nem is hinnék, hogy milyen nehéz mostanság, így a tél közeledtével, kellően alámelegített talajt biztosítani nekem nagy felületen... össz 35nm-en. De anya igyekszik, csak teregetni is kell néha...de persze ők megoldanák szerintük, és a dolog megint anya rendetlenségére éleződött ki. Anya majdnem bőgött, de aztán mégsem. Amúgy egész hétvégén nem aludtam, csak éjjel... ha akarok, én úgyis fel fogok állni, max a találékonyságomnak egy héttel több kell járóka rácsok nélkül, mert azt anya nem szeretne. De ráékrek nem?

Pont.én írta...

Hűűűű! Szerntem ezért az aranyérmet fogják a nyakadba aggatni! Olimpiai teljesítmény!
Gratulálunk!

Névtelen írta...

Botinak sem volt járókája! Mégis felállt, igaz, hogy a kádunkban történt először az ölemből. És elég lenne egy nagy szőnyeg a szobában, melegebb ruha és mászhatna is kedvére. A habtapi a szőnyegre vagy mellé pótlásnak tökéletes. Kölcsönadjuk a 3 csomagos készletünket szivesen :) Csak aztán győzd összeszedegetni a darabkáit :)
Ja, ne foglalkozz vele, mit mondanak. Botiról azt állították, hogy a textilpelus miatt nem fog tudni mozogni. Dehogynem!
Marcsi

Unknown írta...

köszönjük a habtapi fölajánlást, és élünk a legetőséggel. Pont ma küldtük el apát, hogy vegyen a meglévő mellé még két csomaggal, de csak egyet vett, mert drága, szóval nagyon örülünk neki, akár mekkora mennyiségben. Mert nálunk nincs szőnyeg, és akár kettőt réteget is szívesen egymásra rakna anya, hogy nyugodt lehessen.(bár még a meseszőnyegem is rákerül, hogy ne tudjam kivenni a darabkákat.)