Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. április 29., kedd

Lemaradtunk...

Annyi de annyi minden történik mostanság, hogy alig elhet ennyi dologról beszámolni. De igyekszem időrendben haladni.
1. Sikerült új szokást bevezetnem a szülői repertoárba: nem alszom a kiságyamban, ott csak ordítok, ezért nappal vagy a babakocsimban alszom, mint pl most is kinn a friss levegőn, vagy a hordozómban szocializálódom. Éjjel pedig befurakodtam anyáék nagyágyába. Így mindenki jobban jár ÉN: mert nem azt a hatalmas kiságyat kell kifűtenem egyedül, hanem anyáékkal összedolgozom. ANYA, mert nem kell még kikelnie sem az ágyból hogy megszoptasson. APA, mert nyugodtan aludhat az én visításom nélkül egész éjjel zavartalanul. Amúgy nem keltem anyát sokszor kajáért, csak egyetlen egyszer, és utána reggel 6-7 körül jelentkezem megint. Szóval jófiú vagyok.
A hétvége annyira de annyira eseménydús volt, hogy írni alegkevésbé sem volt időm nektek. Szombaton piacoltunk apáékkal. Én anyár köztözve szundítottam, amíg meg nem éheztem. Énségem meg egy fa alatti piknikezés keretében lett csillpítva. Mikor jól laktam, újra kötözve, újra anyán újra vásárlás. Vásárlás után mentünk unokatesómékhoz (nekem olyan is van ám). Ott anyáék is kaptak enni, én meg kicsit haragos voltam, hogy nem ehetek velük. Végül kibömbiztem magamnak egy kis cicit, na nehogy már én kimaradjak.
Ebéd után meg teázni mentünk. Egy néni beszélt előszőr a teákról, utána anyáék meg is kóstolták őket. Addig én Kata nagynéném ölében sziesztáztam, hol aludtam, hol ragyogó mosolyommal olvastgattam őt.
Hazafele még beugrottunk valamai hatalmas zárt piacra. Na az nem tetszett. Végig ordítottam, de nem is maradtunk sokáig szerencsére..
Vasránap délelőtt megint kendőbe lettem rakva nagy örömömre, mert misére mentünk, ahol nagyiék megint összeháazasodtak, vagy valami hasonló. Után a nem hazamentünk, hanem valahova, hol még nem voltam. A felnőttek ettek, és beszélgettek, én meg mindig valakit kényesztettem azzal, hogy az ölében pihentem. Délután aztán otthon voltunk egy kicsit. Anya apa főzött, én meg lekelődtem a hordozómból, ahogy azt kell. Szóval ennyi sokminden történt. Piacra most szombaton is megyünk majd, remélem szép időnk lesz. Bár előtte még lesz valami majális is, amire készülünk anyusékkal. Állítólag apa is itthon lesz, és most csütörtökkel fog kezdődni a hétvége, és ugyanúgy hétfőig tart mint máskor. Ezt már szeretem:D.

5 megjegyzés:

Ildi írta...

Hű de jó dolgod van Neked Olviér!!! Becsüld ám meg a sok kényeztetést! ;) Ha már túl leszünk a költözésen, remélem délutánonkánt néha meglátogattok Anyával! :)

Boti írta...

Jól belecsaptál a bulizásba barátom! Hogy bírod ezt az iramot?
Boti

Pont.én írta...

AZta! Ez aztán eseménydús. Nem csodálom, hgy nem volt időd beszámolni! Gratulálok az új szokásodhoz. Nevelni kell a szülőket picit. Tényleg nem jó abban a nagy, rácsos ágyban egyedül.
Buksi-simi
Csenge

Névtelen írta...

Piknik, tea, piacolás!!! Le a kalappal!
Anyának nagyon boldog Anyák napját kívánunk!
Áronék

Névtelen írta...

Ej, Olivérék se nem főznek, se nem írnak?
Mi van veletek?!
Boti és anyuja