Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2007. december 19., szerda

Mint a nagyok!

Pár napig nem találtam semmi igazán velős írnivalót, de ahogy olvasgatom a Ti napjaitokat, mindig irigykedem hogy veletek miminden történik már. Mi még csak növögetünk. Most anya napjait némi arcüregyulladás szépíti, de ez nála már rutin dolog, és kifele megy belőle. A doktorbácsi is azt mondta, hogy remek öngyógyító, megoldja bogyó nélkül. Így nekem a legjobb, engem egyáltalán nem érint ez a dolog, csak annyiban, hogy korábban fekszünk és akkor én jövök. Ami remek.
Új mókát találtam ki magamnak, utánozva titeket. Egyrészt, kezdek napirendet alkotni. Eddig nappal hancúroztam rengeteget, megállás élkül, de ahogy tőletek elirigyeltem ezt a mókát, most borítom a napirendet, amit eddig jól megszoktunk, csak hogy ne unatkozzon anya sem. Újaban éjjel szeretek játszani, és nappal meg pihizem. Jelentem, most ébredtem, és most úgy reggel hatig nem is áll szándékomban 20 perces időszaknál tovább mozdulatlanul maradni. Anyát ez csak az elalvásban gátolja, de én vagyok ezen a téren a legkisebb gond, meg éjjel egyszer kétszer jól belerúgok a hólyagjába, és akkor mennki kell WC-re. De jól viseli, sőt, néha még hálás is, mert általában nagyon szomjasan ébred, és ilyenkor hatalmas bögre innivalókat szokott magába gurítani, csak hogy garantálja hogy, ez után sem üres szerveken ugráljak. Mert azt amúgy annyira nem kedvelem.
Pár nap, és karácsony.... annyi pihe hullik már a naptárból... remélem élvezitek a keresgélést, jövőre már én is kergethetem őket. Addig meg csak hallgatózom, miféle csuda muzsikák szólnak mindenfele. Az is fincsi, kedvelem, meg teljesen más a légkör. Mindenki izgatottabb, de mégis békésebb. Még mindig csak kitartó készülődést kívánok, mert addig még úgyis jelentekezünk, minimum az gyertyagyújtás közvetítéséről, szóval sziasztok, és legyetek jó nagyok!
Olivér

2 megjegyzés:

Bea írta...

Előszöris, jobbulást anyukádnak!
Másodsorban, ne búsulj, jövőre már te is húzogathatod a karácsonyfa ágait!
Mikor is tervezitek a kibújást a lakosztályból?

Unknown írta...

Március 13 az orvosok által kitűzött időpont. De sokan kételkednek ennek helyességében, mert nagynak találkák anya hasát...én még nem tudom mikor távozom, de ha tudnám sem mondanám meg senkinek, ez az én titkom, és szólni fogok időben:D.