Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker

2008. január 14., hétfő

Szülinap

Eltelt a hétvége, remek volt, és kimerítő, főleg anyának. Apa születésnapját ünnepetük tegnap, és szerintem remekül sierült. Ebéd közösen a nagy családdal, vacsi meg szűk családi körben hármasban, anya főztjéből. Ahhoz hogy a vacsora igazán ünnepélyes, és teljes legyen, az egész nap főzéssel telt a változatosság kedvéért. A leves, hogy jó ízletes legyen órákig főtt. Anya próbált olyan kajákat összeválogatni amik nem járnak túl sok macerával, de valahogy a nap mégis elment a pult mögött. A legtöbb időt szerintem, a házilag gyúrt tészta vitte el, bár megérte, mert teljes kiörlésű lisztből, és ilyen finom tésztát boltban nem lehet kapni. Meg abból azért maradt még két adagra való. Most előszőr sikerült azonban olyna vacsit produkálni anyának, aminek nem lett még egy hétre elegendő maradéka. Ma ebédre még egy kis adad leves maradt, meg a halból, és a zellerpüréből egy-egy adag mindenkinek, de az leginkább csak azért, mert a leves elég lakatatóra sikeredett.
Torta az ebédhez készült, de szeletelős helyett kanalas lett, de annak ellenére sok fogyott belőle, és nem félünk attól, hogy megmarad.
Én folytatom a kitartó, erőteljes mozgolódást, és mostmár kezdek ismerkedni anya hasának másik oldalával is. Más eseményről most nem tudok beszámolni, növekszünk, álmosak vagyunk, már ami anyát illeti, én kevésbbé szenvedek ilyesmitől, és ismét hétfő van, szóval apának dolgozni kell, amit nem kedvelünk.

3 megjegyzés:

Boti írta...

Isten éltesse Apukádat!
üdv: Boti és családja :)

Boti írta...

Hahó Olivér!
Csak nincs valami baj? Tessék megnyugtatni mindenkit :)
üdv: Boti és anyuja

Bea írta...

Isten éltesse Apát!
Az a finom teljes kiőrlésű lisztes tészta reci megvan valahol?
üdv,
Bea és Áron